Pobyt v Irsku, Donegal

donegal_english4all

Na začátku července jsem odletěla do Irska na 3 týdny, abych se zlepšila ve své angličtině. Vybrala jsem si jazykovou školu v irském Donegalu a skvělý program English and Multi Activity.  Po příletu na letiště na mě čekal koordinátor s dalšími juniory, kteří přiletěli ve stejný den. Bydlela jsem v rodině, která měla 4 děti.

První den ve škole jsme psali rozřazovací test. Další dny jsem každé ráno hráli do oběda různé hry. Po obědě následovala výuka angličtiny, ze které jsem byla absolutně nadšená. Měla jsem výborného učitele, který byl vždy skvěle připravený do výuky a každý týden jsme měli jiné téma. K tématu jsem probírali slovíčka, různé fráze a v pátek se to vždy shrnulo. Například jeden týden jsme se učili o soudním řízení a v pátek jsme ho zahráli. Učitel nám ve čtvrtek rozdělil role a zadal příběh a pak jsme řešili, co kdy a jak se stalo.

Každou sobotu se konaly celodenní výlety do nějakých měst a za památkami a neděli jsme trávili s hostitelskou rodinou nebo podle sebe. Dopolední aktivity se konaly za každého počasí, ale alespoň jsme byli pořád na čerstvém vzduchu.

Když  shrnu můj pobyt, tak na angličtinu to bylo super. Ta výuka mě strašně bavila, nebylo to jak ve škole.  Poznala jsem tam spoustu milých lidí, s kterými jsme si užili spoustu zábavy a jsme v kontaktu dodnes.

Denisa, 16 let

Chcete více informací?

Kontaktujte nás.